bild In English, Please!

Besök gärna | Hemsidas | Gitlab |

streamCapture2 Version 0.15 Manual

Ladda ner en fil

1. Leta upp en webbsida som streamar video
  2. Kopiera sidans adress
  3. Klistra in i programmet
  4. Klicka på "Sök"
  5. Välj kvalitet
  6. Klicka på "Ladda ner"

Ladda ner flera filer

1. Leta upp en webbsida som strömmar video
  2. Kopiera sidans adress
  3. Klistra in i programmet
  4. Klicka på "Sök"
  5. Välj kvalitet
  6. Klicka på "Lägg till i nedladdningslistan"
  7. Klicka på "Ladda ner alla" när du vill ladda ner

Menyerna

bild
  1. Klistra in Klistra in (url) från Urklipp.
  2. Sök Leta efter videoströmmar att ladda ner.
  3. Ladda ner Ladda ner en videoström med den metod och kvalitet som du valt.
  4. Du kan välja att spara lösenordet för att slippa skriva in varje gång. (Betal-TV -> Leverantör -> Redigera.)
  5. Undertexten Bocka i om du vill att undertexten till videon du laddar ner också ska laddas ner.
  6. Stäng Avslutar programmet.

bild
  1. Om du klickar på någon av dina tidigare sökningar hamnar adressen i sökrutan.
  2. Antalet tidigare sökningar som ska sparas... Du väljer mellan 0 och 50. Överstiger antalet sökningar ditt val försvinner den äldsta sökningen.
  3. Ta bort alla tidigare sökningar Alla sparade sökningar tas bort.

bild
  1. Titta på nedladdningslistan Visar listan med videoströmmar som du lagt till för nedladdning.
  2. Lägg till i nedladdningslistan Lägger till en videoström för senare nedladdning. Du måste välja metod och kvalitet samt om du vill att undertexterna ska laddas ner innan du klickar. Listan sparas automatiskt.
  3. Ladda ner alla Laddar ner alla videoströmmarna du har i listan. Med de inställningar du valde när du la till videoströmmen. (Kvalitet, metod och undertext eller inte undertext.) Om samma videoström med olika kvaliteter laddas ner skapas mappar automatiskt.
  4. Redigera nedladdningslistan (avancerat) Du kan till exempel ta bort en videoström, ändra till att ladda ner undertexter m.m. Redigera bara om du är säker på hur det fungerar.
  5. Spara nedladdningslistan (avancerat) Sparar dina ändringar i nedladdningslistan.
  6. Raddera nedladdningslistan Raderar hela nedladdningslistan.

bild
  1. Välj gränssnittets språk

bild
  1. Kolla efter uppdateringar när programmet startar Om du har bockat i kryssrutan kollar programmet vid varje start om det kommit en nyare version och meddelar dig detta. Kräver internetanslutning.
  2. Skapa folder "filnamn/metod_kvalitet" Om du har bockat i kryssrutan skapas en folder som har namn efter filnamn och undermappar valda efter metod och kvalitet. Till exempel "bolibompa-baby-visor-sasong-6-sma-grodorna/dash_3039". Detta sker automatiskt om du laddar ner samma video i olika kvaliteer.
  3. Visa mer Du får mer information från svtplay-dl om vad som händer.
  4. Visa ännu mer Du får ännu mer information från svtplay-dl om vad som händer.

bild
  1. Lösenord Ange ett lösenord för att ladda ner från en betald streamingtjänst.
  2. Skapa ny Du kan lägga till en betald streamingtjänst. Ange leverantörens namn och ditt användarnamn. Du kan låta programmet spara ditt lösenord eller välja att ange det varje gång du laddar ner.
  3. Klicka på en befintlig streamingtjänst Du väljer om du vill ta bort streamingtjänsten eller redigera namnet på tjänsten, ditt användarnamn eller lösenord.

bild
  1. Hjälp Visar den här hjälpen.
  2. Kolla efter uppdateringar Kollar om det kommit någon ny version av programmet och meddelar om så är fallet. Kräver internetuppkoppling.
  3. Om Teknisk information och information om version.
  4. Licens Visar licensen för respektive program.

bild
  1. Avinstallera streamCapture2 (Endast Windowsversionen). Avinstallera programmet innan du uppdaterar till en ny version.

bild bild
  1. Välj kvalitet Klicka på listboxen för att välja kvalitet. Här är "1807 DASH" valt. Högre bitrate ger bättre kvalitet och en större fil att ladda ner.

bild
  1. Lösenord Klicka på listboxen för att välja "- Ingen lösenord" eller välj en streamingtjänst som kräver lösenord. Har du låtit programmet spara lösenorden kan du ha flera streamingtjänster i din nedladdningslista. Programmet väljer automatiskt rätt lösenord.